غذاهای ارمنستان که در سفر به این کشور نباید از دست بدهید

دانلود پایان نامه

شکوه و عظمت فرهنگ کشور ارمنستان به آنسوی مرزها نیز کشیده شده است و غذاهای آن‌ها بسیار نزدیک به ذائقه‌ی ایرانی‌ها می‌باشد. غذاهای ارمنی بیش‌از ۲۰۰۰ سال قدمت دارند و وجود گوشت‌های مختلف در غذاهای آن‌ها نشان‌دهنده‌ی توسعه‌ی این کشور در حوزه‌ی دامپروری است. اکثر غذاهای سنتی ارمنستان بسیار شبیه غذاهای سنتی ایرانی می‌باشد و به‌خوبی می‌توان تاثیر فرهنگ ایرانی را در پخت غذاهای ارامنه دید. جالب است بدانید در پخت غذاهای ارمنی از ادویه بسیار کم استفاده می‌شود و انواع کباب‌های مختلف غذای اصلی مردم این منطقه به‌حساب می‌آید. در این مقاله غذاهای ارمنستان که در سفر به این کشور نباید از دست بدهید را معرفی می‌کنیم.

  • باستورما (Basturma)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

باستورما یکی از غذاهای پرطرفدار در ارمنستان محسوب می‌شود. این غذای ارمنی یک ظرف خوشمزه شامل گوشت گاو خشک است که همراه با ادویه‌های مختلف همانند فلفل و زیره‌ی سبز مزه‌دار شده است. پیشنهاد می‌کنیم در تور ارمنستان حتما از این غذای خوشمزه رو امتحان کنید.

  • کاشلاما (Kashlama)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

کاشلاما یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که اکثراً در مراسم‌های محلی این غذا سرو می‌شود. این غذا با گوشت بره و یا گوشت بیف می‌باشد و با سبزیجات‌های مختلف سرو می‌شود. این غذای سالم فرهنگ ارمنی را در دل خود گنجانده است.

  • هاریسا (Harisa)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

هاریسا غذایی بسیار مقوی است که کلیه‌ی مواد آن به مدت ۶ ساعت به آرامی پخته می‌شوند و منبع عالی از فیبر و کالری است. این غذا لذیذ اکثر مواقع برای صبحانه سرو می‌شود. از جمله مواد غذایی به‌کاررفته در این غذا می‌توان به پوره‌ی گندم و مرغ اشاره کرد.

  • دلمه (Dolma)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

دلمه ارمنی یکی از غذاهای بی‌نظیر است که گوشت بره و میوه‌های خشک در برگ‌های کلم به‌طور ماهرانه‌ای پیچیده می‌شود. دلمه در کشورهای مختلف از جمله یونان، ترکیه و حتی ایران عزیزمان به شکل‌های مختلف پخته می‌شود اما توصیه می‌شود در سفر به ارمنستان حتماً این غذای لذیذ را امتحان کنید.

  • گاتا (Gata)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

گاتا یکی از محبوب‌ترین غذاها در ارمنستان محسوب می‌شود که روش‌های مختلفی برای پخت دارد. این غذای خوشمزه در حقیقت نوعی نون غنی شده با انواع مغزدانه‌ها می‌باشد و در هر سه وعده‌ی غذایی سرو می‌شود. و بسیاری از افرادی که با تور ایروان به این شهر سفر می‌کنند این غذا را امتحان می‌کنند.

  • باقلوای گوریس (Goris Bakiava)

غذاهای کشور ارمنستان
غذاهای کشور ارمنستان

باقلوا نیز همانند دلمه در بسیاری از کشورهای جهان به‌صورت‌های مختلف پخته می‌شود. باقلوای ارمنی ترکیبی از عسل، هل، دارچین و انواغ مغزدانه‌ها می‌باشد و مزه‌ی آن در دهان شما باقی می‌ماند

این نوشته در متفرقه ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *