راه اندازی کافی شاپ توسط گروه سرآشپزان آسیا

گروه سرآشپزان آسیا با بیش از دو قرن سابقه در زمینه صنایع غذایی و نوشیدنی ها در پی آموزش مبانی و اصول مدرن و تکنیک های برتر جهانی در جهت بهبود و رشد کافی شاپ ها  و زیر مجموعه ها می باشد.

اولین کافی شاپها در اروپا در کشور انگلستان و در شهر لندن 1652و پاریس فرانسه در سالهای 1660 میلادی افتتاح شدند.

راه اندازی کافی شاپ توسط گروه سرآشپزان آسیا

در ایران نیز قهوه و قهوه نوشی رواجی بسیار داشت و ایرانیان جزو اولین مللی بودند که از قهوه استفاده می کردند و به همین دلیل در ابتدا نام قهوه خانه در ایران بکار برده شد ، قهوه در ایران از حدود ششصد سال قبل بین مردم نیاسر کاشان ( که به قهوه نیاسری ) شهرت داشت و آن را با سبک و سیاقی خاص درست می کردند رواج داشت ، همینطور در جنوب نیز در استان خوزستان مردم از آن زمان قهوه را بر روی آتش با ظرف های مخصوصی بنام دله درست میکردند که هنوز هم رایج است و طعمی بسیار گوارا دارد ، اما از زمان قاجاریه که بسیاری از رجال سیاسی و سیاستمداران را با قهوه های ( قجری ) مسموم کردند و به قتل رساندند دید مردم نسبت به قهوه عوض شد و مردم بیشتر به استفاده از چای رو آوردند.

در این مقاله به آشنایی با گروه سرآشپزان آسیا خواهیم پرداخت و همچنین موضوعاتی پیرامون چگونگی راه اندازی کافی شاپ و رشد آن – کارهای لازم برای راه اندازی کافی شاپ و همچنین هزینه های راه اندازی کافی شاپ خواهیم پرداخت. در آخر نیز به معایب و مزایا سرمایه گذاری در راه اندازی کافی شاپ می پردازیم.

برای راه اندازی یک کافی شاپ موفق و سود آور به یکسری عوامل وابسته هستیم که با در نظر گرفتن و رعایت این اصول موفقیت و سرعت پیشرفت دو چندان خواهد شد. در اولین پیشنهاد حتما سعی کنید با یک تیم حرفه ای مشورت کنید  تا زوایای کار بررسی گردد و با کمترین ریسک و بیشترین بازدهی به دیگر مراحل صعود کنید.

راه اندازی کافی شاپ گروه سرآشپزان آسیا

اکثر کافی شاپ ها در اوایل راه اندازی تصور اشتباهی نسبت به نحوه مدیریت کافی شاپ دارند و بر این باورند که با شروع به همکاری با پرسنلی که قبلاٌ در کافی شاپ کار کرده اند میتوانند به راحتی به موفقیت دست یابند و تفکر آنها این است که اگر سرمایه ای را برای راه اندازی کافی شاپ در نظر نگیرند، آن مبلغ بر ایشان پس انداز خواهد شد در صورتی که با این تصور اشتباه در قدم اول خود را وابسته به پرسنل خود می کنند و پس از مدتی این پرسنل با توقعات نابجا درخواست هایی می کنند که اگر برآورده نشود آن کافی شاپ را ترک می کنند.

و این نقطه شکست آن کافی شاپ محسوب می شود بدلیل اینکه حتی اگر شخص دیگری هم جایگزین پرسنل قبلی شود سلیقه خود را اعمال می کند و میهمان دچار دوگانگی میشود و با تکرار این موضوع تعداد میهمانان روز به روز کم  شده و در انتها منجر به شکست خواهد شد.

با تمرکز و در نظر داشتن نکات فنی و ریز در ارایه محصولات خود با گروه سرآشپزان آسیا بعنوان یکی از برترین متخصصین در این حوزه و با بیش از 20 سال تجربه راه اندازی رستوران و راه اندازی کافی شاپ در کنار شما همراه هستیم تا شما را در مسیر این کسب و کار به سود مورد نظر برسانیم.

 

نکات مهم برای راه اندازی کافی شاپ توسط گروه سرآشپزان آسیا

  1. برنامه ریزی : اعم از گزینش افراد ، سفارشها ، طراحی لوگو و تبلیغات در زمان مناسب
  2. طراحی و دکوراسیون داخلی زیبا و متناسب با نوع سرویس دهی
  3. طراحی منو متنوع و متشکل از آیتمهای بروز و جذاب
  4. تجهیز و چیدمان وسایل با کیفیت متناسب با منو (در این مرحله استعلام قیمت و خرید مناسب بسیار مهم است)
  5. آموزش منو و مشاوره راه اندازی کافی شاپ در زمان مناسب با پرسنل کار آزموده
  6. پشتیبانی و ارزیابی مستمر کیفیت و ارائه سرویس عالی با جذب رضایت قطعی میهمانان

 

 

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *